Леко пикантни пукани рибки

08/02/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1270134112623
"Колкото и да приготвим от тези леко пикантни напукани рибки, все не стигат!"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо24 651
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата24
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • чушки - 2 кг рибки
  • марината за 1 компотен буркан
  • оцет - 1 к.ч
  • захар - 1 с.л
  • сол - 1 с.л изравнена
  • олио - 1 с.л
  • черен пипер - 5 - 6 зърна
  • магданоз - 2 - 3 стръка
  • чесън - по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измивам чушките и изрязвам дръжките.

Пукам ги на кoтлон, като ги обръщам и от двете страни.

В буркан слагам оцета, захарта, солта, олиото и още горещи редя чушките, като ги притискам.

Между тях слагам черен пипер и магданоз.

Запечатвам с капачка и обръщам надолу.

След ден-два ги обръщам.

Няма нужда консервите да се варят.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар