Неделна гръцка закуска

08/02/2016
"Една прекрасна и вкусна идея за гръцка закуска! За хора, които нямат много време и бързат това е перфектната рецепта"
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо17 839
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • хляб - 1 филия, тостерен
  • яйца - 1 бр.
  • шунка - 1 парче
  • кашкавал - 1 парче (или гауда, едам)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изрежете вътрешността на хляба, като оставите в краищата по 2-3 см и запазете "капачето".

В тиган сложете малко масло и сложете хляба. Вътре чукнете яйцето, посолете.

Когато почти се запече, сложете отгоре шунката, кашкавала и "капачето".

Обърнете сандвича с помощта на шпатула и добавете още малко масло, за да не се залепи капачето.

Печете за кратко, колкото кашкавалът да се разтопи и хлябът да се запече.

подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар