Селски питки на тиган

08/02/2016
Анонимен
отАнонименНовак29109
"Тези селски питчици са толкова вкусни, че към тях не ви трябва основно ястие Запретвайте ръкави, супер лесно стават. Бон Апети!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо37 058
  • Преглеждания за месеца553
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите за тестото се смесват и се объркват.

Полученото тесто втасва и се разделя на топки. Всяка топка се разточва на малка кора, в чиято среда се слага настъргана шункa.

Може да се добави и кашкавал. Сгъва се на две и краищата се притискат, за да залепнат.

Питките се пържат в намаслен тиган под капак.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Ваня
Ваня
09.02.2016 21:07
1/2ч.ч.захар?
7
0

Виж всички коментари или напиши такъв