Диетична пъстърва със свежи зеленчуци

09/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваМастър Шеф1257166
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо804
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

  • пъстърва – 2 бр.
  • ряпа – 1 бр.
  • моркови – 1 бр.
  • краставици – 1 бр.
  • тиквички – 1 бр.
  • зехтин – 1 с.л.
  • оцет – 1 - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме, измиваме и подсушаваме пъстървата. Овкусяваме със сол и черен пипер и я намазваме със зехтин.

Загряваме тефлонов тиган и запичаме рибата от двете страни за около 10 минути, първо под капак, а после без него.

Почистваме зеленчуците и от тях изрязваме с назъбена белачка дълги спагети, които посоляваме и поливаме със зехтин и оцет.

Сервираме рибата гарнирана със зеленчуковите спагети и лимон.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар