Диетична пъстърва със свежи зеленчуци

09/02/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай1257176
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 063
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изчистваме, измиваме и подсушаваме пъстървата. Овкусяваме със сол и черен пипер и я намазваме със зехтин.

Загряваме тефлонов тиган и запичаме рибата от двете страни за около 10 минути, първо под капак, а после без него.

Почистваме зеленчуците и от тях изрязваме с назъбена белачка дълги спагети, които посоляваме и поливаме със зехтин и оцет.

Сервираме рибата гарнирана със зеленчуковите спагети и лимон.
подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар