Патешки сърца на скара

10/02/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1347136513674
"Ех, ама кой ги измисля тези имена на мезетата за бира - патешки сърца, та и на скара "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 820
  • Преглеждания за месеца414
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • патешки сърца - 600 г
  • лук - 1 малка глава настърган
  • соев сос - 1 с.л
  • захар - 1 щипка
  • сол - на вкус
  • универсална подправка - 1 ч.л. за пилешко месо
  • черен пипер
  • олио - 1 с.л
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварявам сърцата почти до пълна готовност в леко подсолена вода.

Изцеждам ги и ги потапям в маринатата от подправките.

Така престояват 1 час, да си поемат от тях.

След което ги пека на скара, която съм намазала със сланина.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар