Варено-пържено пуешко месо с гарнитура

10/02/2016
Гергана  Георгиева
отГергана ГеоргиеваМастър Шеф296856792
Приготвяне20 мин.
Готвене140 мин.
Общо160 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 213
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • пуешко месо - 1 кг
  • масло - 125 г
  • червен пипер - 1 с.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • сол - на вкус
  • за гарнитурата
  • картофи - 5 - 6 бр.
  • моркови - 5 - 6 бр.
  • зехтин - 2 - 3 с.л.
  • лимонов сок - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре свареното пуешко месо (вари се около 2 ч.) се обезкостява, нарязва се на парчета и се запържва в сгорещеното масло за около 10 минути.

Прибавяме червен пипер, черен пипер и сол на вкус.

Сервираме с гарнитура от сварени на пара картофи и моркови, като ги овкусяваме със зехтин, лимонов сок и сол на вкус.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар