Бабината вита баница

10/02/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 4x
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 848
  • Преглеждания за месеца18
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите се разбиват в голяма купа и се разбъркват добре до получаване на хомогенно тесто.

Оставя се да втаса малко. След това се изсипва в намазнена тава.

Престоява още малко и с дървена лъжица се правят кръгчета отгоре по тестото.

Маже се с един жълтък, разбит с малко олио, и се пече в умерена фурна. Готовата баница се покрива с кърпа.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар