Запеканка на сач

11/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф741308265
Приготвяне50 мин.
Готвене70 мин.
Общо120 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо387
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се дроби на малки парчета и се слага в сача. Лукът се нарязва на ситно, доматите се режат на кубчета, а червените чушки се режат на кръгчета.

Добавят се към месото. Добавя се черен пипер и сол на вкус, както и олиото. Долива се малко вода и ястието се слага да се пече около 1 час.

В отделна купа се разбиват яйцата. Вътре са добавя настърганият кашкавал. Около 10 минути преди да е готово напълно запеканката, се залива по средата с разбитите яйца.

Пече се до запичане на заливката. Ястието е готово. По желание може да се поръси с чубрица.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар