Унгарска салата

17/05/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Унгарската салата е като Унгарския танц - класика, която трябва да се преживее "
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции2-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 059
  • Преглеждания за месеца36
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грахът, нарязаните моркови и зеленият фасул се сваряват до омекване. Отцеждат се и се прехвърлят в голяма купа. Добавя се накъсаният на малки розички карфиол, накълцания лук, чушките на парчета и маслините с чушка.

Унгарската салата се залива с дресинг от смесените зехтин, оцет, счукания чесън и черен пипер. Залейте салатата със соса и разбъркайте добре.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

todorova
todorova
01.10.2011 04:37
Невероятна салатка. Благодаря.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв