Пилешки гърди с кашкавал

11/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф733308265
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 634
  • Преглеждания за месеца123
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките гърди се размразяват и разфасоват на средни парчета. Посоляват се и от двете страни. Поръсват се с подправка за пиле.

Овалват се в галета. Потапят се в предварително разбитите яйца. Пържат се в силно загрято олио и от двете страни.

Слага се парченце кашкавал върху всяко парче месо. С лъжица се взима от горещата мазнина и се разлива върху кашкавалите, за да се разтопят.

Пилешките гърди с кашкавал се поднасят с подходяща гарнитура.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар