Баница охлюв

11/02/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 4x
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо768
  • Преглеждания за месеца100
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изброените продукти се разбъркват и се меси тесто, което да е меко. Маже се с олио, разточва се и се прави на руло.

Готовото руло се поставя в леко набрашнена тава, като се започне от външната към вътрешната страна на тавата и се завива като охлюв.

Баницата се в предварително загрята умерена фурна. След като бъде готова, се залива с разтопено масло обилно и се покрива, за да омекне.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар