Бабин родопски пататник

11/02/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 4x
Приготвяне40 мин.
Готвене30 мин.
Общо70 мин.
Порции1 тава
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 450
  • Преглеждания за месеца316
  • Преглеждания за седмицата10
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се варят в подсолена вода до полуготовност, след което се обелват и се настъргват. Към тях се добавя настърганият лук.

Към сместа се добавят още сиренето, солта, олиото и маслото.

Продуктите се разбъркват добре. Получената смес се изсипва в намазнена тава.

Пататникът се пече на 180 градуса до готовност. Покрива се веднага щом се изкара от фурната.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар