Пушено свинско филе с кашкавал

11/02/2016
Севда Андрееваот Севда АндрееваМастър Шеф / Автор
"Истината е, че повечето мъже искат да хапнат нещо солидно, иначе стават лесно раздразнителни и избухливи "
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо682
  • Преглеждания за месеца58
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на тънки парчета, които леко начукваме и овкусяваме със сол и черен пипер. (Внимаваме със солта, защото пушеното филе е солено.)

Кашкавала нарязваме на подходящи по големина резени спрямо филето. Слагаме кашкавала между парчета от свинско месо, като редуваме филе, кашкавал, филе, кашкавал и пак филе.

Запържваме филетата в олиото от двете страни до зачервяване и леко разтичане на кашкавала и сервираме.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар