Бабините заляти яйца

12/02/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваМастър Шеф92512288273
"Представяме ви една уникално вкусна и лесна рецепта от кухнята на Баба - а Баба готви най-добре "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
41 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо135 886
  • Преглеждания за месеца2340
  • Преглеждания за седмицата391
  • Коментирана14 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена41

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера завирам вода в която слагам 1 с.л. оцет и малко сол.

Чуквам яйцата и чакам да се забулят, след което ги вадя с решетъчна лъжица.

Приготвям си чинии, в които съм натрошила малко сирене и кисело мляко.

Слагам яйцата отгоре. В друг съд завирам олио и поливам яйцата които предварително съм поръсила със червен пипер.подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (14)

Веселина Гатева
А пробвали ли сте с водата,в която са врели яйцата да направите каша с масло и брашно.Много е вкусна.Яйцата се сервират върху фрикасето,поръсени с червен пипер.Това правеше моята баба.
0
0
Таня Левенова
слагам и чесън
6
0
Тодорка
Тодорка
13.01.2017 09:52
а моята свекърва слага в киселото мляко добре счукан чесън
11
0

Виж всички коментари или напиши такъв