Бабините заляти яйца

12/02/2016
Ваня Георгиева
отВаня ГеоргиеваГуру1083125010353
"Представяме ви една уникално вкусна и лесна рецепта от кухнята на Баба - а Баба готви най-добре "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
43 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо151 202
  • Преглеждания за месеца3298
  • Преглеждания за седмицата38
  • Коментирана15 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена43

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера завирам вода в която слагам 1 с.л. оцет и малко сол.

Чуквам яйцата и чакам да се забулят, след което ги вадя с решетъчна лъжица.

Приготвям си чинии, в които съм натрошила малко сирене и кисело мляко.

Слагам яйцата отгоре. В друг съд завирам олио и поливам яйцата които предварително съм поръсила със червен пипер.подобни рецепти тук

5 5
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (15)

комбат
комбат
07.01.2018 01:17
защо я предлагате като различна рецепта ,това са класически яйца по панагюрски.
0
0
Веселина Гатева
А пробвали ли сте с водата,в която са врели яйцата да направите каша с масло и брашно.Много е вкусна.Яйцата се сервират върху фрикасето,поръсени с червен пипер.Това правеше моята баба.
0
0
Таня Левенова
слагам и чесън
8
1

Виж всички коментари или напиши такъв