Бабините заляти яйца

12/02/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф
"Представяме ви една уникално вкусна и лесна рецепта от кухнята на Баба - а Баба готви най-добре "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
20 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо101 784
  • Преглеждания за месеца10310
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментирана13 пъти
  • Рейтинг3,2 от 5
  • Сготвена20

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

В тенджера завирам вода в която слагам 1 с.л. оцет и малко сол.

Чуквам яйцата и чакам да се забулят, след което ги вадя с решетъчна лъжица.

Приготвям си чинии, в които съм натрошила малко сирене и кисело мляко.

Слагам яйцата отгоре. В друг съд завирам олио и поливам яйцата които предварително съм поръсила със червен пипер.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 2
4 0
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Таня Левенова
слагам и чесън
0
0
Тодорка
Тодорка
13.01.2017 09:52
а моята свекърва слага в киселото мляко добре счукан чесън
5
0
Тодорка
Тодорка
13.01.2017 09:52
а моята свекърва слага в киселото мляко добре счукан чесън
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв