Бабините заляти яйца

12/02/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Представяме ви една уникално вкусна и лесна рецепта от кухнята на Баба - а Баба готви най-добре "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
37 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо110 938
  • Преглеждания за месеца686
  • Преглеждания за седмицата268
  • Коментирана13 пъти
  • Рейтинг3,6 от 5
  • Сготвена37

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В тенджера завирам вода в която слагам 1 с.л. оцет и малко сол.

Чуквам яйцата и чакам да се забулят, след което ги вадя с решетъчна лъжица.

Приготвям си чинии, в които съм натрошила малко сирене и кисело мляко.

Слагам яйцата отгоре. В друг съд завирам олио и поливам яйцата които предварително съм поръсила със червен пипер.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (13)

Таня Левенова
слагам и чесън
2
0
Тодорка
Тодорка
13.01.2017 09:52
а моята свекърва слага в киселото мляко добре счукан чесън
7
0
Тодорка
Тодорка
13.01.2017 09:52
а моята свекърва слага в киселото мляко добре счукан чесън
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв