Печено Гергьовско агънце

12/02/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67294618065
"Време е за класика и под класика не разбираме Бах "
Приготвяне10 мин.
Готвене220 мин.
Общо230 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 214
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Овкусете агнешкото месо със зехтина и подправките, като хубаво го натриете с тях.

Сложете го в тава, сипете виното и бульона, завийте тавата с фолио и печете в загрята фурна на 160 градуса 3 часа.

Махнете фолиото, добавете обелени и нарязани картофи между месото и разбъркайте, така че да се овалят в соса от месото, посолете и сложете отново във фурната за 40 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар