Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кавърма»Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския край

Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския край

RenkataRenkata
Чирак
4130681400
Свинска кавърма на свинска сватба от пиринския край
Снимка: Renkata
1 / 2
12/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
25 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4-5

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг прясно шарено месо
  • сланина - при нужда
  • праз - 1 - 2 връзки
  • мазнина
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се измива, нарязва се на кубчета слага се в голяма тава, ако се наложи се добавя малко мазнина или сланинка, запържва се месото.

Нарязваме праза, пържим и него, добавяме към месото, овкусяваме със сол. (по желание може и черен пипер)

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: