Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Ребърца»Ребърца със кисело зеле и ориз

Ребърца със кисело зеле и ориз

Ваня ГеоргиеваВаня Георгиева
Гуру
2k11k4k10k5
13/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
8
"Време е за още една класика Тези ребърца са толкова вкусни, че ще ви станат любимата рецепта - крехко и сочно свинско с ароматни подправки, любимото ни кисело зеле и малко ориз!"

Необходими Продукти

  • ребърца - 1.5 кг, свински
  • кисело зеле - 1 голяма зелка
  • ориз - 1 к.ч
  • черен пипер
  • червен пипер
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържвам ребрата в голяма тенджера с олиото, слагам червения пипер и нарязаното на ситно кисело зеле.

Обливам със вода и така докато започне да се къса месото.

Добавям и ориза повира с него към 15 минути и почти готовата манджа я прехвърлям във тава да се запече във фурната.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Pressy
Pressy
Харесва ми . Интересна рецепта . Трябва да се пробва .
21.04.2016 23:44