Бульон-трезве

14/02/2016
Татьяна Балова
отТатьяна БаловаНовак10734
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо383
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

На пръстена на цар Соломон пишело: "И това ще мине". Така ще минат и празниците Свети Валентин и Трифон Зарезан. Да му мислят прекалилите с винцето, а ние да помислим за тях. Освен традиционните за случая с махмурлука шкембе чорба и зелева чорба тук има три други рецепти за бульон-трезве.

1. В чаша доматен сок прибавете един цял пресен жълтък и без да разбърквате, изпийте на гладно;

2. В чаша кисел портокалов сок прибавете 100 г мед, сока от 1 лимон и изпийте на гладно на малки глътки;

3. Смесете в чаша сока от 1 лимон и същото количество алкална минерална вода, прибавете лед и изпийте.

И все пак по-добре е да не прекаляваме с "твърдото гориво".подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар