Кренвирши Обичам те

13/02/2016
XXXX
отXXXXЧирак512092
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо595
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кренвиршите се обелват и цепват на две по дължина като разрезът трябва да стига на 2 см от края.

Двете стърчащи половинки се прегъват така че заедно с неразрязания край да образуват сърце.

В долния край на сърцето краищата на кренвирша се пробождат с клечка за зъби.

Вече готовите сърца се подреждат в намазнена тава. Яйцата се разбиват с натрошеното сирене. С получената смес се запълва вътрешността на сърцата.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
15.05.2016 09:40
Правила съм и стават много красиви ако намеря снимка ще кача.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв