Боб на фурна с кълцана наденица

13/02/2016
Русиана Михайлова
отРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
"Тези рецепта сме сигурни, че всеки обича и всеки я е опитвал. Затова публикуваме класическия вариант, който всеки трябва да знае"
Приготвяне40 мин.
Готвене35 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 495
  • Преглеждания за месеца91
  • Преглеждания за седмицата16
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно лука и го запържваме в малко олио. Добавяме към него нарязаната на малки парченца кълцана наденица. След това се добавят нарязаните на ситно домати, чушки и морков. Разбъркваме и оставяме да се задуши.

Накрая добавяме боба и подправяме със сол и черен пипер. Слагаме червения пипер, чубрицата и скълцаните пресни подправки.

Разбъркваме и накрая добавяме и доматеното пюре.

Сместа изсипваме в подходяща тава или йенски съд и печем в предварително загрята фурна на 200 градуса за 30-35 минути.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Neron
Neron
14.02.2016 17:37
I zashto trqbva da e s praz...ne moje li s obiknovenna nadenitsa...vseki vze da stava gotvach...aman ot nekadurnitsi ,bratche...aide begai u levo s tupata si retsepta.
0
1
Русиана Михайлова
Ако искате слагате, ако не искате - не слагате. Не сме закърмени с наденица с праз... моля ви се.. аз това използвах, затова е така описано в рецептата, мисля, че явно се подразбира защо.....
3
0
Animalista
Animalista
13.02.2016 21:00
Кълцана наденица с праз..????? От къде да си я вземем таз екстра.? :)
0
0
Русиана Михайлова
Във всички месарници има, да не казвам имена, да им правя реклама, но има :) има и с чушки и подправки..
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв