Пикантни свински уши със соев сос

14/02/2016
"Следващата рецепта е само за ценители! Тези свински ушички в соев сос са истинска класика в българската кухня."
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 610
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свински уши - 300 г
  • соев сос - 3 - 4 с.л.
  • олио - 3 с.л.
  • универсална подправка - за барбекю и скара
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете ушите и ги сварете в херметическа тенджера, докато омекнат. С помощта на ножица ги нарежете на тънки лентички.

Полейте ги със соевия сос и ги запържете в олиото, докато получат кафеникав цвят.

Преди да ги отстраните от огъня, ги овкусете с подправката и черния пипер. Поднесете с лимон.

Ако имате нужда, овкусете със сол (с подправката и соевия сос солта е достатъчна).подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.04.2016 22:01
лелеее голяма вкусотия :)
0
0
Веселина Константинова
Ние също ги обичаме! Когато са по-препечени, са по- вкусни.
0
0
Илияна Димова
Много ни харесват , често приготвяме !
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв