Яйца Капама

14/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф718302204
Приготвяне10 мин.
Готвене12 мин.
Общо22 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 737
  • Преглеждания за месеца354
  • Преглеждания за седмицата225
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • яйца - 3 бр.
  • масло - 20 г
  • олио - 2 с.л.
  • черен пипер
  • червен пипер
  • кимион
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първо се сваряват яйцата. Като изстинат се белят и се режат на две, по дължина. В тиган се слага олиото и маслото.

Като се загрее мазнината, се добавят черен пипер, малко кимион и сол на вкус. Слагат се половинките яйца с жълтъка надолу да се пържат около 5 мин.

Поръсват се с червен пипер. С лъжичка се взема от горещата мазнина и се поливат яйцата отгоре, докато се пържат.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
10.05.2016 04:34
Правила съм ги така по рецепта, която ги назоваваше "яйца по мъжки" не знам защо иначе са вкусни
0
0
Илияна Димова
Не съм приготвяла така яйца, сигурно са вкусни и с масълце
0
0
Djes
Djes
22.02.2016 18:46
Яйцата изглеждат птевъзхофно. Хем бързо, хем лесно.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв