Домашна лютеница от патладжани

17/01/2009
от ВилиНовак
"Домашна лютеница, но не обикновена, а от патладжани, защото е поне десет пъти по-вкусна!"
Приготвяне60 мин.
Готвене180 мин.
Общо240 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо33 030
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг3,9 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Патладжаните и чушките се изпичат и обелват. Смилат се с доматите. Варим сместа на силен огън до достигане на необходимата гъстота. След сгъстяването започваме да сипваме по малко олио за да се пържи. На края добавяме лютите чушки и ситно нарязания магданоз.

Насипваме в малки бурканчета, запечатваме ги и ги стерилизираме 15 мин.

подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 2
3 1
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар