Сирене пане

20/05/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Страхотно предложение за бърз обяд или вечеря за неочаквани гости, когато нямате време за готвене, но държите на вкуса!"
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 811
  • Преглеждания за месеца186
  • Преглеждания за седмицата23
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,2 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте жълтъците с бирата и добавете брашно до получаване на много гъста каша. След това разбийте белтъците на сняг с щипка сол и внимателно прибавете към жълтъците.

Сгорещете олио в дълбок тиган, а сиренето, предварително стояло за 15 минути в камерата на хладилника, нарежете на парчета с големина по желание. Оваляйте всяко парче в сместа, след което в галета и сложете да се пържи от двете страни.

Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 7
4 0
3 2
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Зорница74
Зорница74
04.02.2016 09:04
Да си оближеш пръстите!
0
0
4o4i
4o4i
05.05.2013 23:16
Много ни хареса -Перфектно е.Благодарим ви.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв