Сирене пане

20/05/2011
Роси Трифоноваот Роси ТрифоноваИноватор / Автор
"Страхотно предложение за бърз обяд или вечеря за неочаквани гости, когато нямате време за готвене, но държите на вкуса!"
Приготвяне30 мин.
Готвене10 мин.
Общо40 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо19 369
  • Преглеждания за месеца137
  • Преглеждания за седмицата34
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4,6 от 5

Необходими Съставки

  • сирене - 500 г
  • олио - 3 к.ч.
  • бира - 100 мл
  • яйца - 4 - 5 броя
  • галета - 1 ч.ч.
  • брашно - 2 к.ч.
  • сол - 2 щипки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделете белтъците от жълтъците. Разбийте жълтъците с бирата и добавете брашно до получаване на много гъста каша. След това разбийте белтъците на сняг с щипка сол и внимателно прибавете към жълтъците.

Сгорещете олио в дълбок тиган, а сиренето, предварително стояло за 15 минути в камерата на хладилника, нарежете на парчета с големина по желание. Оваляйте всяко парче в сместа, след което в галета и сложете да се пържи от двете страни.

Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 8
4 0
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Зорница74
Зорница74
04.02.2016 09:04
Да си оближеш пръстите!
0
0
4o4i
4o4i
05.05.2013 23:16
Много ни хареса -Перфектно е.Благодарим ви.
2
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Топ Рецепти

Готвач.бг във Фейсбук

Подобни от Gotvach.bg

Още от категориите