Кисело зеле със свински късчета

17/02/2016
Янка Горанова
отЯнка ГорановаГотвач169142313
Приготвяне20 мин.
Готвене120 мин.
Общо140 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 321
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • кисело зеле - 1 кисела зелка
  • свинско месо - 1 кг
  • олио
  • дафинов лист
  • черен пипер - зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на малки късчета свинското месо и го запържваме в тиган за кратко.

Нарязваме киселото зеле и също го запържваме, след това добавяме малко от зелевата вода и го задушаваме.

Когато е почти готово, добавяме и свинските късчета към него. Оставяме ги да се задушат.

След това го изсипваме в тава, добавяме зърна черен пипер и дафинов лист.

Запичаме в загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар