Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Свинско месо»Кисело зеле със свински късчета

Кисело зеле със свински късчета

Yana G.Yana G.
Готвач
1786522457493
17/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
120 мин.
Общо
140 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • кисело зеле - 1 кисела зелка
  • свинско месо - 1 кг
  • олио
  • дафинов лист
  • черен пипер - зърна
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на малки късчета свинското месо и го запържваме в тиган за кратко.

Нарязваме киселото зеле и също го запържваме, след това добавяме малко от зелевата вода и го задушаваме.

Когато е почти готово, добавяме и свинските късчета към него. Оставяме ги да се задушат.

След това го изсипваме в тава, добавяме зърна черен пипер и дафинов лист.

Запичаме в загрята фурна на 200 градуса за около 30 минути.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: