Пилешки сърца по ловджийски

16/02/2016
цветослава киркова
отцветослава кирковаГотвач377192281
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 123
  • Преглеждания за месеца116
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сърцата се сваряват и се изцеждат от водата, слагат се в тенджера и се задушават с маслото.

Добавят се лукът, нарязан на полумесци, гъбите нарязани на филийки. След това се слагат нарязаните на парчета печени чушки и нарязаните на колелца наденички (ако е необходимо, се добавя малко течност, за да не загори ястието).

Добавят се брашното и червеният пипер. Пържете 2-3 мин. при непрекъснато бъркане, добавете около 1 литър топла вода и оставете ястието да се сгъсти.

Добавете подправките и свалете от огъня, преместете ястието в дълбоко плато и го поръсете с настъргания кашкавал.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар