Свинско с бакла

17/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 944
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 700 г
  • бакла - 1 кг
  • домати - 1 ч.ч. консерва
  • брашно - 1 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • сол
  • черен пипер
  • олио
  • копър
  • лук - 2 глави
  • моркови - 2 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате месо, запържвате в мазнината, добавяте нарязания на ситно лук и морков.

Обработвате баклата и я прибавяте към месото, наливате вода - да покрие.

Когато е почти готово, слагате домата, солта, червения и черния пипер, брашното, размито с малко вода.

Когато се сгъсти, слагате и копъра.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар