Свинско варено със запръжка

17/02/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 058
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете свинските кокали в херметическа тенджера и оберете месцето от тях, като запазите получилия се бульон. Отделно в дълбок съд задушете лука и морковите, нарязани на ситно, в олиото.

Добавете и парченцата чушка. Когато зеленчуците омекнат, добавете 2-3 с.л. брашно. Запържете при непрекъснато бъркане.

Добавете 1 черпак от бульона и разбъркайте. Прецедете бульона в тенджерата.

Добавете в него обезкостеното свинско месо и задушените зеленчуци. Заварете около 10-15 мин.

Овкусете със сол, черен пипер и целина.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар