Родопски катък

17/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф735308265
Приготвяне30 мин.
Общо30 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 382
  • Преглеждания за месеца127
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа.

Изсипва се върху натрошено сирене.

Добавя се ситно нарязан чесън.

Овкусява се с копър, магданоз и сол.

Разбърква се много добре и се поднася.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
04.06.2016 13:26
Разликата между крокмач и катък само във вида мляко ли е?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв