Родопски катък

Джемиле ЧешлиеваДжемиле Чешлиева
Мастър Шеф
7483k1k4k6
17/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Общо
30 мин.
Порции
5-6
"Родопският катък е една чудесна и много апетитна разядка, която сервираме с огромно удоволствие"

Необходими Продукти

  • кисело мляко - 800 г
  • сирене - 150 г
  • копър
  • магданоз
  • чесън
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Киселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа.

Изсипва се върху натрошено сирене.

Добавя се ситно нарязан чесън.

Овкусява се с копър, магданоз и сол.

Разбърква се много добре и се поднася.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
Разликата между крокмач и катък само във вида мляко ли е?
04.06.2016 13:26