Свински врат със зеленчуци

17/02/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 4x
Приготвяне40 мин.
Готвене50 мин.
Общо90 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 620
  • Преглеждания за месеца68
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се запържва в мазнина от двете страни. Добавят се нарязаните моркови и лук и се посолява.

Слагат се гъбите и обелените патладжани и целината на кубчета. След 5-6 мин. се добавя брашното, подправките и 1-1/2 чаша вода.

След това се добавят нарязаните чушки и домат, 2-3 скилидки чесън и виното и се оставя на огън 10 мин.

Ястието се прехвърля в гювече и се запича в силна фурна. Поръсва се с магданоз и се сервира с люта чушка.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар