Свински врат с глазура

17/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф725304264
Приготвяне60 мин.
Готвене130 мин.
Общо190 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 452
  • Преглеждания за месеца280
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се намазва с горчица. Останалите продукти без бирата се смесват.

Месото се овалва в сместа, прехвърля се в тиган и се оставя да престои 3-4 часа.

След това се пече в тава под капак за 10 мин. Добавя се бирата и се пече поне 1 час и 40 мин.

Продуктите за глазурата се смесват в чашка и се намазва месото.

Картофите се режат на шайби и се добавят към месото. Пече се до готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Plesneva
Plesneva
18.05.2016 17:52
Продуктите за глазурата се слагат след като месото е изпечено или преди това?
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв