Паниран шницел

17/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф744308265
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 452
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Към смляното месо се настъргва глава лук. Разбива се едно яйце и се омесва.

След това се добавят подправките подред - червен пипер, черен пипер, чубрица и сол на вкус. Отново се омесва.

Оставя се да престои в хладилник за 30 мин.

След това се правят топчета, сплескват се. Овалват се в галета и панировка и се пържат в загрята олио.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар