Картофена салата с пресен лук

18/02/2016
Ваня Георгиеваот Ваня ГеоргиеваМастър Шеф 3x
"Ето още нещо от поредицата свежи идеи за всеки ден "
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо500
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и измиват.

Режат се на големи кубчета и се сваряват в подсолена вода и малко олио.

След като се сварят картофите, се изцеждат и охлаждат.

Прехвърлят се в голяма купа и се прибавя към тях ситно нарязаният лук.

Добавят се солта, олиото и оцетът. Разбърква се добре и се оформя в чиния.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Ваня Георгиева
За маслото не знаех другия път ще добавя и ако е по-ароматно и вкусно така ще ги приготвям вече. :)
0
0
Ivo
Ivo
23.08.2016 15:22
Ако при варенето на картофите се замени олиото с малко масло ефекта е различен.
Както и накрая вместо олио се добави качествен зехтин, студено пресован,/да не се прекалява/ вкусът е различен.
Иначе салатата си е класика.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв