Картофени шницели с панировка

18/02/2016
Джемиле Чешлиеваот Джемиле ЧешлиеваМастър Шеф 3x
Приготвяне60 мин.
Готвене20 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо590
  • Преглеждания за месеца126
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Сваряват се картофите с кората. Изцеждат се, обелват се и се намачкват.

Добавят се яйцата и останалите продукти. Омесва се всичко заедно.

В тава се застила домакинска хартия. Оформят се шницели от намачканите картофи. Овалват се в брашно и яйце.

Нареждат се в тавата. Пекат се в загрята фурна.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар