Баница с Бешамелов сос

18/02/2016
"Само я погледнете колко е сочна...а и почти долавяме аромата на гъбки и месце. Благодарим на Веселина Константинова за апетитна рецепта "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6-8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 350
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата6
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Направете Бешамеловия сос по следния начин: разтопете маслото в подходящ съд, добавете брашното и бъркайте непрекъснато с дървена лъжица до получаване на златист цвят. Добавете постепенно 500 мл хладко мляко при постоянно бъркане до сгъстяването на соса.

Запържете в отделен съд в мазнината гъбите и каймата.

Разделете корите по две. Сложете от плънката, поръсете от соса.

Навийте ги на руло и ги наредете в намазнена тава. Работете до изчерпване.

Оставете от соса, за да полеете баницата отгоре. Запечете до златисто.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Веселина Константинова
Калоричничка е, но наподобява на лазаня, така, че сигурно ще ти хапеса!
0
0
Renkata
Renkata
18.02.2016 17:37
Не съм яла такава баница, ще я пробвам. :)
Изглежда привлекателна!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв