Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Лазаня»Лесна лазаня от Равиоли

Лесна лазаня от Равиоли

Стела ЦерковскаСтела Церковска
Новак
2911133129
Лесна лазаня от Равиоли
Снимка: Стела Церковска
1 / 2
18/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

  • равиоли - 600 г
  • сос болонезе - 600 г
  • чедър - 200 - 300 г сирене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

1. Покрийте основата на дълбока тава със слой от равиоли.

2. Покрийте ги с тънък слой сос Болонезе, разстелете го равномерно.

3. Поръсете с тънък слой от настърган Чедър над Сос Болонезе.

4. Поставете още един слой равиоли, последван от още един слой сос Болонезе.

5. Покрийте всичко това с останалото сирене Чедър.

6. Покрийте тавата с алуминиево фолио и се печете в предварително загрята фурна за 35 минути на 200 градуса.

7. Махнете алуминиевото фолио и се печете още 8-10 минути или докато сиренето отгоре се разтопи и запече.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: