Торта с бишкоти и крема сирене

18/02/2016
Наталия Петроваот Наталия ПетроваГотвач 2x
"Търсенето на перфектната домашна торта ни доведе до тази неустоима торта с бишкоти и крема сирене, която смятаме да дегустираме незабавно "
Приготвяне50 мин.
Общо50 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо9 325
  • Преглеждания за месеца248
  • Преглеждания за седмицата19
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В голяма купа се разбиват с миксер сметаната, захарта и ваниловата захар.

След това се добавя крема сиренето (желатинът се накисва във вода, като набъбне се загрява за 30 сек. в микровълнова печка или на водна баня, докато стане течен), след което при непрекъснато разбиване с миксера на тънка струя се добавя желатинът.

По желание може кремът да се раздели на две части и половината да се оцвети с какаото. Бишкотите се потапят за секунди в сока или компота, нареждат се във форма за торта или др. съд, отгоре се слага от крема и така се редуват, докато свършат съставките.

Готовата торта трябва да се остави в хладилника да стегне за минимум 30 мин.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар