Руло Стефани с варени картофи

19/02/2016
Adriyana - Adiот Adriyana - AdiЧирак
"Време е за едно типично за българската градска кухня ястие руло Стефани – това е класика в жанра. Вкусно, лесно, бързо … какво повече й трябва на една домакиня"
Приготвяне30 мин.
Готвене50 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 057
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме 3-те яйца и морковите, изпичаме чушката.

Месим тесто от каймата, нарязания на ситно лук, натрошения хляб, яйцето, сол и чубрицата.

Разстиламе върху фолио, намазнено с олио на тънък слой, редим в два реда нарязаните на ивици яйца, моркови и краставички, навиваме на руло и печем на 180 градуса.

Сварените картофи нарязваме на кубчета, овкусяваме с универсална подправка и копър и слагаме около рулото 5 минути преди да го извадим от фурната.

Украсяваме с магданоз.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар