Банички в грил тиган

19/02/2016
Наталия Петроваот Наталия ПетроваГотвач 2x
"Тук ще откриете рецепта за едни интересни, вкусни, бързи и лесни за приготвяне банички в грил тиган"
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 977
  • Преглеждания за месеца304
  • Преглеждания за седмицата76
  • Коментирана5 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват. Содата, киселото мляко и една щипка сол се разбъркват добре и се прибавят към разбитите яйца. Слагат се по две кори за всяка баничка едновременно.

С помощта на лъжица слагаме от сместа върху цялата кора и наръсваме с натрошено сирене. Корите се сгъват на три под формата на правоъгълник, като всички краища се сгъват навътре, за да не изтича плънката.

Готовата баничка се пече в предварително загрян грил тиган, намазан обилно с олио. След като се изпече, баничката се обръща, за да се изпече и от др. страна.

Котлонът не трябва да е прекалено силен, за да не прегарят баничките.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (5)

Биляна
Биляна
06.04.2016 09:51
изглеждат много вкусни
0
0
Наталия Петрова
Да и така става :)
0
0
Наталиа Петрова
Аз ги приготвих в тефлонов тиган и не слагам мазнина. Вместо това намазнявам корите.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв