Сиропирана торта с кокос

19/02/2016
Джемиле Чешлиева
отДжемиле ЧешлиеваМастър Шеф744308265
Приготвяне45 мин.
Готвене50 мин.
Общо95 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 893
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тесто: Захарта се разделя на две равни части. Жълтъците се отделят от белтъците.

Едната половина от захарта се разбива с жълтъците, а другата с белтъците.

После се изсипват в купа и се разбъркват. След това се добавят останалите продукти.

Крем: Продуктите, освен маслото, се разбъркват и сместа се слага да заври. Като започне да ври хубаво, се добавя и маслото. Разбърква се добре, докато се разтопи. Вдига се от огъня.

Тестото се изсипва в намазнена тава и отгоре се залива с крема. Изчаква се леко да попие и се пече във фурна на 180 градуса. След това се сиропира. Поръсва се с кокосови стърготини.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар