Паста с два вида сос

19/02/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене40 мин.
Общо70 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо338
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата по указания на пакета начин. Отцедете.

Задушете каймата с мазнината и едната главичка лук, нарязана на ситно. Добавете чубрицата и черен пипер.

Направете бешамелов сос от маслото, брашното и млякото.
Нарежете и другата главичка лук и я задушете в две-три лъжици олио.

Добавете доматения сос и 1 к.ч. вода. Оставете соса да изври до се сгъсти.

Напълнете сварената паста с кайма. Овкусете със сол.

Полейте с доматения сос, а отгоре с бешамеловия и запечете до златисто. Поръсете с босилек.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар