Панирани пилешки дробчета в паста

19/02/2016
Русиана Михайлова
отРусиана МихайловаПомощник Готвач211291
"Няма да повярвате колко бира ще изпиете с тези невероятно сочни панирани пилешки дробчета в паста "
Приготвяне40 мин.
Готвене20 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 215
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се изчистват, измиват и сваряват в тенджера. След това се прецеждат и овкусяват със сол, черен пипер и лимонов сок на вкус.

Яйцата се разбиват, но белтъците отделно от жълтъците, след което внимателно се смесват.

Брашното се разбърква с бирата, до еднородна смес и се прибавя към яйчната смес.

Дробчетата се потапят в пастата и се изпържват в силно сгрята мазнина.

След това се изваждат с решетеста лъжица върху домакинска ролка, за да се отцедят.

Гарнират се с лимонови резени и нарязана на фино глава лук. Може да се поднесат със соев сос.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар