Сьомга с хрупкава орехова коричка

19/02/2016
Анелия Терзиева
отАнелия ТерзиеваПомощник Готвач116664
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо668
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме пестото, орехите и зехтина и подправяме с малко сол и черен пипер на вкус.

С получената паста намазваме обилно рибата от горната страна на котлета.

Поставяме парчетата риба върху хартия за печене с намазаната страна нагоре, като може да добавим и малко зехтин.

Печем около 10-12 мин. в зависимост от дебелината на котлетите в умерена и предварително загрята фурна на 200-220 градуса.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар