Бяло негърче

19/02/2016
Adriyana - Adiот Adriyana - AdiЧирак
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 066
  • Преглеждания за месеца420
  • Преглеждания за седмицата70
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг-
  • Сготвена4

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Смесваме съставките за блата с вилица, не с миксер. Печем на 180 градуса до готовност.

Когато изстине, блатът се нарязва и пробожда с вилица.

Глазурата се затопля до завиране и се залива блатът.

Какаото в блата е малко - затова е по-светъл, заради което го наричам бяло негърче.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Гергана  Георгиева
И двата варианта ми харесват,а и щом има шоколадова глазура...
0
0
Adriyana - Adi
Adriyana - Adi
20.02.2016 12:28
От скоро го правя но много добре се получава - не слагам много какао в блата затова го кръстих - бяло ;)
0
0
Гергана  Георгиева
Много го обичам този сладкиш
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв