Гювеч по градинарски

20/02/2016
Сия Рибагина
отСия РибагинаМастър Шеф67495719825
"Време е за един ароматен неустоимо вкусен селски гювеч, с който ще си оближете пръстите"
Приготвяне20 мин.
Готвене180 мин.
Общо200 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 788
  • Преглеждания за месеца710
  • Преглеждания за седмицата77
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За направата на този гювеч ще ви е необходим глинен съд.

Почистете и нарежете зеленчуците на едро.

Месото нарежете на едри парчета и сложете в гювеча около него и върху него сложете зеленчуците, подправките, щипка захар и олио.

Размийте доматеното пюре във виното и го изсипете заедно с бульона при останалите продукти в съда. Разбъркайте, така че всички продукти да се овкусят.

Захлупете и печете във фурна първоначално на 200 градуса за 30 минути, след което намалете градусите на 160 и задушавайте два часа.

Накрая махнете внимателно капака и до запечете още 20 миниту.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар