Печени бутчета с бяло вино и топено сирене

20/02/2016
"Разумът ни говори - зелена салата, зелева салата, а сърцето ни крещи - Пилешки бутчета с бяло вино и топено сирене!!!!"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5-6 бр.
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 057
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измитите и почистени бутчета овкусете със сол и соев сос.

Наредете ги в йенска тенджера. Полейте ги с бяло вино и олио, похлупете ги и ги изпечете, докато омекнат.

Преди готовност махнете капака, наредете парченца топено сирене и запечете до златисто.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Гергана  Георгиева
Стават много крехки и много вкусни
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв