Гъби в масло и ориз

20/02/2016
Adriyana - Adi
отAdriyana - AdiЧирак105113
"Просто, лесно и толкова вкусно - как да не го опита човек "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 822
  • Преглеждания за месеца46
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • гъби - 300 г
  • ориз - 300 г дългозърнест
  • масло - 50 г
  • соев сос - 3 с.л
  • сол - 1 щипка
  • универсална подправка - 1 щипка
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме гъбите. Запържваме ги в маслото, добавяме сол и вегета.

Когато се запържи добре, добавяме дългозърнестия ориз и 900 мл вода.

Когато се свари, добавяме соевият сос. По желание се добавя сос и поотделно при сервиране.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар