Норвежки хапки

Йорданка ТасеваЙорданка Тасева
Иноватор
3782k1k2k5
22/02/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Днес ще ви споделим тези уникални норвежки бутерхапки със спанак и сьомга, които задължително трябва да опитате"

Необходими Продукти

  • бутертесто - 1 пакет
  • спанак - 500 г
  • чесън - 2 скилидки
  • сьомга - 350 г пушена
  • лук - 2 глави
  • олио
  • жълтъци - 1 бр.
  • сусам
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме лука и чесъна на ситно. Задушаваме в малко мазнина и към тях прибавяме спанака, нарязан на ситно.

Добавете сьомгата (може да използвате и друга пушена риба, която ви е по вкуса) и подсолете. Нарязваме тестото на правоъгълници и запълваме с плънката.

Запечатайте краищата и намажете с жълтъка. Поръсете със сусам и запечете в загрята фурна на 200 градуса.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: